Image

Onze service

Maak gratis bezwaar tegen uw WOZ-waarde

Is de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog? Artorius International zal in samenwerking met WOZ-Consultants de WOZ-waarde op juistheid beoordelen en indien nodig namens u bezwaar aantekenen.

WOZ-waarde

Is de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te hoog? Artorius International zal in samenwerking met WOZ-Consultants de WOZ-waarde op juistheid beoordelen en indien nodig namens u bezwaar aantekenen. WOZ-Consultants zorgt ervoor dat een goed gemotiveerd bezwaarschrift inclusief taxatierapport naar de gemeente wordt verzonden. Hierdoor heeft u meer kans op een verlaging van de WOZ-waarde. Als de WOZ-waarde wordt verlaagd betaalt u minder belasting. Dat wil toch iedereen?

Kosten

De gemeente betaalt, als de WOZ-waarde wordt verlaagd, via een wettelijke regeling onze kosten. Lukt het WOZ-Consultants niet om de WOZ-waarde te verlagen dan nemen wij ons verlies. Betreft het object de eigen woning dan is de bezwaarprocedure geheel GRATIS! Gaat het om een ander object dan de eigen woning dan betaalt u eenmalig 25% excl. BTW van het lokale behaalde belastingvoordeel.

Direct aanmelden

Meld direct uw woning of bedrijfspand aan via de gratis WOZ-check. Na ontvangst van uw aanvraag zullen de taxateurs van WOZ-Consultants de WOZ-waarde direct op juistheid beoordelen.

Al onze diensten

Klik hier en bekijk al onze diensten op één overzichtelijke pagina.

ARTORIUS
NEDERLAND

BEZOEKADRES

Korte Nieuwstraat 2          
6911 BH Pannerden

Bezoek alleen volgens afspraak
Vrijdagmiddag gesloten.

T 0316 37 22 24

ARTORIUS
DUITSLAND

BEZOEKADRES

Florastraβe 12
D-46459 Rees

Bezoek alleen volgens afspraak
Vrijdagmiddag gesloten.

T +31 (0)316 37 22 24

CORRESPONDENTIE
ADRES

CORRESPONDENTIEADRES

Postfach 10 04 53
D-46424 Emmerich am Rhein

Volg ons op: